Đang thực hiện
Giáo dục
Thứ 3, 17/05/2016 09:23 GMT+7
Nhật Bản đang làm gì để bồi dưỡng nhân tài khoa học kỹ thuật

Nhật Bản đang phải đối mặt với thực tế đang mất dần vị thế thống trị trong toán học và khoa học.
Nhật Bản xếp thứ 5 thế giới về số lượng bài báo khoa học được xuất bản từ 2009 đến 2011, rơi xuống từ vị trí thứ 2 thời điểm 10 năm trước. Về số lượng trích dẫn trong các bài báo khoa học, Nhật Bản từ vị trí thứ 4, hiện xuống vị trí thứ 7. Trong khi đó, số lượng bài khoa học được xuất bản ở Trung Quốc, Hàn Quốc, Ấn Độ đang tăng mạnh.

Một trong những nguyên nhân lý giải việc Nhật Bản yếu đi trong học thuật là do số lượng người Nhật học ở nước ngoài ngày càng ít đi, vì những bài báo khoa học thường là của đồng tác giả, cùng với những học giả ở nước ngoài, đó là cách mà các nhà nghiên cứu thường làm trong thời gian gần đây.

Theo Sách trắng về khoa học và công nghệ năm 2013, sức mạnh của Nhật Bản giảm cả về số lượng và chất lượng. Những nhà quan sát đã chỉ ra những sự yếu kém trong hệ thống giáo dục của Nhật Bản. Ví dụ, kỹ năng ứng dụng toán và khoa học của học sinh 15 tuổi người Nhật theo đánh giá của PISA năm 2012 đều thua kém học sinh của các nước Singapore và Thượng Hải-Trung Quốc... Trong một điều tra 1.229 giáo viên khoa học tại trường Cấp II do Tổ chức Khoa học và Công nghệ Nhật Bản tiến hành năm 2012, chỉ có 5% giáo viên nói rằng, họ có hướng dẫn đặc biệt cho học sinh có năng lực hiểu biết vượt trội.


Nguồn: The Yomiuri Shimbun

Những nhà quan sát dựa vào đó cho rằng, giáo viên áp dụng giáo dục thông thường đối với học sinh có năng lực hiểu biết vượt trội sẽ tạo ra một tác động tiêu cực đối với năng lực của học sinh, không giúp được năng lực đó phát triển.

Trong các trường trung học ở Mỹ, việc dậy chương trình đại học không còn là điều mới. Ở những nơi như bang Georgia, Mỹ, trẻ em được học những giáo trình tương ứng với với năng lực của mình.

Theo giáo sư Manabu Sumida, phó giáo sư chuyên về nghiên cứu giáo dục khoa học tại Đại học Ehime, đứng từ quan điểm gắn kết tầm quan trọng với bình đẳng, giáo dục tuyển chọn được xem như là điều cấm kị ở Nhật Bản. Do vậy mà tình trạng thực tế của học sinh tài năng vẫn còn khá mơ hồ, rõ ràng cần phải có hệ thống hướng dẫn giáo viên giúp họ nuôi dưỡng những học sinh tài năng.

Nguồn: The Yomiuri Shimbun

Vậy Nhật Bản đang làm gì để cải thiện tình hình?

Các tổ chức khoa học và giáo dục của Nhật đang nỗ lực tìm kiếm những trẻ em tài năng trong khoa học và bồi dưỡng các em theo cách đặc biệt trước khi các em vào Đại học. Mục đích là để nuôi dưỡng những nhà khoa học có tài, và sản sinh ra những nhà nghiên cứu khoa học mang tầm cỡ thế giới.
Động thái bao gồm cả những dự án của chính phủ được khởi động nhằm mang lại giáo dục chuyên sâu cho 700 học sinh tài năng, sử dụng 8 trường đại học như là những trung tâm, công cụ đạt được mục tiêu đó.

Trong khi đó, ngày càng nhiều các trường đại học sẵn sàng xem xét những học sinh đoạt giải trong các cuộc thi Olympic khoa học quốc tế, trong quá trình tuyển chọn đầu vào.
Một trong những yếu tố quan trọng đằng sau động thái này là sự quan tâm đến hiện trạng nghiên cứu khoa học và công nghệ của đất nước.

Mana Masui, học sinh 12 tuổi, học sinh lớp 6, trường Cấp II ở Suginami, Tokyo, khoe rằng, cậu đã nuôi trồng thành công 6 loại nấm nhớt, cơ quan đơn bào giống amoeba trong một thời gian dài, và thấy thật thú vị khi quan sát các loại nấm nhớt khác nhau hoạt động theo các cách khác nhau. Trong nhà của mình, Masui đã quan sát nấm nhớt thu thập từ rừng và nhiều nơi khác từ những năm đầu ở trường Cấp I. Trong tháng 3 vừa rồi, nhà khoa học trẻ tuổi này đã được mời công bố nghiên cứu của mình tại một hội nghị chuyên đề ở Đại học Hiroshima ngay khi vừa tốt nghiệp tiểu học.


Mana Masui khoe những chiếc khay nhựa có các loại nấm nhớt tại gia đình của mình ở Suginami, Tokyo.

Nghiên cứu của Masui được khen ngợi bởi Giáo sư Ryo Kobayashi của Đại học Hiroshima, người vừa đoạt giải Ig Nobel (giải giành cho những phát minh kỳ quái) cho việc nghiên cứu nấm nhớt. Giáo sư cũng cho rằng, Masui rất giỏi trong việc đặt giả thuyết và nghiên cứu tỉ mỉ tính chân thực của chúng.

Nghiên cứu của Masui được sự hỗ trợ của Tổ chức khoa học và công nghệ Nhật Bản, một tổ chức hành chính độc lập. Sự hỗ trợ của tổ chức này là một phần của chương trình bắt đầu năm từ 2008 nhằm sản sinh ra những tài năng nghiên cứu cho tương lai. Cùng với chương trình này, Đại học Tsukuba vừa đề nghị hỗ trợ khoảng 20 học sinh trên toàn quốc có thành tích xuất sắc trong học tập khoa học hàng năm, có độ tuổi từ lớp 5, Cấp I đến Cấp III. Trong trương trình này, Masui được chọn khi còn đang học lớp 5 ở trường tiểu học. Cậu bé đã nhận được sự hướng dẫn đặc biệt từ các giảng viên của Đại học Tsukuba.

Để đạt được mục tiêu, Tổ chức khoa học và công nghệ Nhật Bản còn có kế hoạch mở rộng chương trình vào năm nay bằng việc lập ra các trung tâm tại các trường đại học để tuyển chọn từ rất nhiều vùng khác nhau khoảng 700 em học sinh Cấp III có tầm hiểu biết về khoa học xuất sắc.

Tổ chức cũng hi vọng sẽ kết hợp với các trường Cấp III, được xem là trường điểm, trường chất lượng cao bởi Bộ giáo dục, thể thao, khoa học và công nghệ Nhật. Theo sự sắp xếp này, giảng viên đại học sẽ trực tiếp dạy các học sinh tài năng theo lĩnh vực mà các em đã lựa chọn nghiên cứu. Những sinh viên tài năng cũng được khuyến khích và hỗ trợ theo học ở các Đại học nổi tiếng về khoa học và công nghệ ở nước ngoài.

Cuộc thi Olympic khoa học quốc tế đang thu hút được sự chú ý trong lĩnh vực khoa học.
Các trường đại học trên toàn nước Nhật đang chú ý theo dõi sinh viên Nhật đạt kết quả trong trong kỳ thi Olympic khoa học quốc tế, để tìm ra những sinh viên xuất chúng cho đất nước. Trong cuộc thi Olympic khoa học quốc tế, một nhóm các thí sinh từ trường cấp II và cấp III trên toàn thế giới sẽ tranh tài, không chỉ về kiến thức khoa học kỹ thuật và còn về khả năng tư duy logic, sáng tạo.


Nguồn: The Yomiuri Shimbun

Trong cuộc thi đầu vào năm 2014, theo Tổ chức khoa học và công nghệ Nhật Bản, có 26 trường đại học, bao gồm cả Đại học Osaka và Viện công nghệ Tokyo, đã thực hiện tuyển chọn dựa trên những thành tích đã đạt trong các kỳ thi Olympic khoa học quốc tế song song với kỳ thi đầu vào.

Đại học Tokyo sẽ lần đầu áp dụng bài kiểm tra dựa trên sự giới thiệu vào mùa xuân năm sau, và kết quả trong các kỳ thi Olympic khoa học quốc tế cũng được xem xét để lựa chọn.

Trong khi đó, Đại học y thuộc trường Đại học Kyoto cũng sẽ áp dụng cơ chế nhận các thí sinh trong các kỳ thi Olympic khoa học quốc tế từ năm 2016. Hệ thống sẽ nhắm đến các thí sinh đang ở năm thứ 2 của cấp III.
Đại học Kyoto sẽ là trường đại học công lập thứ hai cho học sinh đăng ký khi chưa kết thúc học Cấp III, sau Đại học Chiba, Đại học Chiba áp dụng cơ chế này từ năm 1998.

Sau nhiều năm, một số lượng lớn các trường đại học nước ngoài đã sẵn sàng nhận những sinh viên tham dự các kỳ thi Olympic khoa học quốc tế. Ở Nhật, ngày càng có nhiều trường Cấp III mong muốn và động viên học sinh thi tuyển vào các trường đại học ở nước ngoài.

Một quan chức ở đại học Tokyo cho biết, việc xem trọng vào thành tích của sinh viên đạt được trong các kỳ thi Olympic quốc tế trong cơ chế tuyển chọn dựa trên sự giới thiệu, một phần nào, có thể ngăn được chảy máu chất xám.

Những thí sinh được tuyển chọn đi thi Olympic khoa học quốc tế phải phải qua 2 vòng, vòng sơ tuyển và vòng tuyển chọn cuối cùng. Số lượng thí sinh ở vòng sơ tuyển đã tăng gấp 4 lần trong vòng 10 năm.

Theo phó chủ tịch Đại học Waseda, thật là khó có thể nhận ra khả năng của thí sinh chỉ bằng cơ chế phỏng vấn và cơ chế giới thiệu, các cuộc thi Olympic khoa học quốc tế là thước đo khá tin cậy, bởi để đại diện cho Nhật Bản đi thi, các thí sinh phải trải qua rất nhiều tháng tập huấn, tuyển chọn, và phải vượt qua rất nhiều thí sinh khác.

Tomohiro Soejima, 19 tuổi, đang nghiên cứu tại một Khoa của Đại học Rikkyo, trong khi vẫn đang theo học tại trường Cấp III Rikkyo Ikebukuro, trường thuộc Đại học Rikkyo. Khoa ở đại học thì nằm ngay sát trường trung học. Khi còn đang học Cấp III, Soejima đã đạt huy chương vàng Olympic hóa học quốc tế 2 năm liên tiếp. Nhờ có thành tích này Soejima đã được nhận vào Học viện công nghệ Massachusettes của Mỹ (MIT).

Soejima cho biết, bạn sẽ không thể đạt kết quả tốt trong các kỳ thi Olympic chỉ nhờ vào việc nghiên cứu một xu hướng trong các câu hỏi thi và cách trả lời chúng, như khi bạn chuẩn bị cho kỳ thi vào đại học. Bạn cần có những kỹ năng để hiểu thấu đáo kết quả của các thí nghiệm được lặp đi lặp lại.

 
Tổng hợp và dịch bởi ionovietnam.com
Theo The Yomiuri Shimbun đăng ngày 06/05/2014

 
Ý kiến bạn đọc
 • Hi guys

  I am in the midst of starting up my very own little vape shop in Kent and wanted to reach out to you to ask you for some advice as it looks like you have a pretty successful vape business going.

  Firstly, I would like to know how to select the best e-liquid wholesaler with a very good e-liquid range. Do let me know if you sell wholesale and if so, it would be great if you could send me across your price list.

  I am planning of making my own e-liquid brand and was wondering what is the best way to promote it? I have already purchased an email list of all vape shops and companies as a whole for my newsletter marketing from https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-list

  I am also getting a vape SEO company to help me with the website creation.

  What else would you recommend I do to make my vape shop a success?

  I really appreciate your time and look forward to hearing from you.

  Kind regards

  George
  1 tuần trước
 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly
  2 tuần trước
 • Good morning

  I am looking to build up my B2B email list for newsletter marketing.

  I am very keen to get Ivy's B2B Leads Miner - Yellow Pages Scraper Software as it is probably one of the best Yellow Pages scrapers for UK and USA out there.

  I was just wondering if you have ever used this particular or any other scrapers before?

  Cheers guys!
  2 tuần trước
 • Good Afternoon

  I am writing to you to introduce my freelance vape seo services. I specialise in creating quality vape-related links to rank vape-related sites on search engines such as Google. I work with 50 of the leading vape shops, e-juice brands and wholesalers and now I have decided to take the same package that we provide to clients via an agency and offer it ten times cheaper on Fiverr.

  Please take a look at the package and if it is of interest, please feel free to order it from https://www.fiverr.com/cryptovaper

  Thank you for your time.

  Kind regards

  Sergey
  3 tuần trước
 • Hello

  I am writing to let you know that the vape company e-mail list has most recently gone through an update. The entire list has been cleaned to get rid of all the abandoned and non resolving domains and inboxes. Additionally, brand-new e-mails were brought in for recently launched vape companies and vape wholesalers and ejuice distribution businesses. The entire list now has around 39,000 e-mails of basically all varieties of vape companies from around the world consisting of vape stores (online and brick-and-mortar), e-juice companies, vape wholesalers and vendors and more.

  If you have previously bought the vape business e mail list, you should have gotten the download url to your e mail address with which you have bought the vape company e-mail list.

  To read more about the vape company e mail list, feel free to click here. (or as an alternative, use this hyperlink: https://bit.ly/2zcDKeX or just google "The Eliquid Boutique vape company email list")

  This vape company list is perfect for e-mail and newsletter ad campaigns and has assisted more than 300 e-liquid brand names and vape wholesalers!
  3 tuần trước
 • Good Afternoon

  I am writing to you to introduce my freelance vape seo services. I specialise in creating quality vape-related links to rank vape-related sites on search engines such as Google. I work with 50 of the leading vape shops, e-juice brands and wholesalers and now I have decided to take the same package that we provide to clients via an agency and offer it ten times cheaper on Fiverr.

  Please take a look at the package and if it is of interest, please feel free to order it from https://www.fiverr.com/cryptovaper

  Thank you for your time.

  Kind regards

  Sergey
  3 tuần trước
 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly
  4 tuần trước
 • Good morning

  I am looking to build up my B2B email list for newsletter marketing.

  I am very keen to get Ivy's B2B Leads Miner - Yellow Pages Scraper Software as it is probably one of the best Yellow Pages scrapers for UK and USA out there.

  I was just wondering if you have ever used this particular or any other scrapers before?

  Cheers guys!
  1 tháng trước
 • GLOBAL VAPE SHOP DATABASE AND VAPE STORE EMAIL LIST

  Do you run an e-liquid company or a vape wholesale or distribution business? Are you tired of hitting the wall with your marketing efforts? Would you like to start exploding your sales with a click of a button? Let us now share with you the secret sauce that has powered some of the biggest e-juice brands from around the world: The Global Vape Shop Email List!

  Global Vape Shop Database and Vape Store Email List

  WHAT IS THE GLOBAL VAPE SHOP EMAIL LIST AND WHAT DOES IT CONTAIN

  The Global Vape Shop Email List is an Excel spreadsheet containing vape shop contact details. The spreadsheet comes with many tabs for different countries and each tab contains the vape shop contact details for that respective country.

  The Global Vape Shop Database contains vape shop names, emails, websites, telephone numbers, locations and store addresses, social media links and much more! Our database has around 15,000 vape shops but this number is approximate because the vape shop numbers fluctuate following updates.

  Learn more at https://bit.ly/2MKByUq
  1 tháng trước
 • GLOBAL VAPE COMPANY EMAIL LIST OF VAPE SHOPS AND VAPE WHOLESALERS AND E-LIQUID DISTRIBUTORS

  Global Vape Company Email List of Vape Shops and Vape Wholesalers and E-Liquid Distributors

  Did you know that there are over 38,000 vape companies around the world that you can contact today? Whether you run an e-liquid line or a vape wholesale business, these vape company emails can help you to reach practically all vape companies with your message. Are you tired from not making enough B2B sales to vape shops and vape wholesalers? Do you find most of your marketing to be unproductive? Do you want to take your vape business to the next level and start exploding your sales? Here is the secret sauce that has helped over 500 e-liquid brands and wholesalers from around the world since 2012! Some ejuice companies have even tried to buy us out because they felt that the accessibility of this list was putting them against a lot of competition from smaller vape companies and e-liquid brands! This hopefully helps to illustrate just how powerful this vape company email list is!

  HERE IS WHAT THE VAPE COMPANY EMAIL LIST CONTAINS:

  Vape Shops (brick-and-mortar and online)
  Vape Wholesalers and distributors
  E-Liquid Companies
  Vape Event Organisers
  Vape magazines
  Vape reviewers

  HERE ARE THE WAYS IN WHICH YOU CAN USE THIS VAPE COMPANY EMAIL LIST

  Promotional messages
  Introductory emails
  Guest post outreach for backlink building
  Much more

  Buy and learn more at https://bit.ly/2zcDKeX
  1 tháng trước
 • Hi guys

  I am in the midst of starting up my very own little vape shop in Kent and wanted to reach out to you to ask you for some advice as it looks like you have a pretty successful vape business going.

  Firstly, I would like to know how to select the best e-liquid wholesaler with a very good e-liquid range. Do let me know if you sell wholesale and if so, it would be great if you could send me across your price list.

  I am planning of making my own e-liquid brand and was wondering what is the best way to promote it? I have already purchased an email list of all vape shops and companies as a whole for my newsletter marketing from https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-list

  I am also getting a vape SEO company to help me with the website creation.

  What else would you recommend I do to make my vape shop a success?

  I really appreciate your time and look forward to hearing from you.

  Kind regards

  George
  1 tháng trước
 • I am currently working with some of the biggest vape wholesalers, MOD makers, e-juice brands and vape shops. I am sure that you have heard of them all or seen them at most vape expos. To put it bluntly, I know what works and what doesn't. I now know the vape industry like the back of my hand.

  I have taken all the most effective elements of my vape seo equation and lumped them into these incredibly cheap packages, which I would sell for about 10 times the amount I am selling them for here.

  I have divided the packages on the basis of the amount of competition you are facing. So here is the breakdown of what exactly you will get with each package:

  Mouse (ideal for small local vape shops located in the suburbs):

  100 links inside my vape and ejuice blogs
  50 bookmarks and social signals
  Indexing

  Cat (mid-sized vape companies)

  500 backlinks inside vape blogs
  250 social bookmarks
  promotion on 5,000 forums
  Around 10,000 mixed blog comment, PBN and other links to increase your domain authority

  Bear (ideal for companies based in large cities)

  1500 vapor blog links
  500 social bookmarks
  Promotion on 10,000 forums
  20,000 mixed links
  Indexing
  Guest Posts on 5 strong sites
  Lots of Extras

  To learn more, please visit https://www.fiverr.com/ghosttownseo/create-a-full-vape-backlinks-package
  1 tháng trước
 • GLOBAL VAPE SHOP DATABASE AND VAPE STORE EMAIL LIST

  Do you run an e-liquid company or a vape wholesale or distribution business? Are you tired of hitting the wall with your marketing efforts? Would you like to start exploding your sales with a click of a button? Let us now share with you the secret sauce that has powered some of the biggest e-juice brands from around the world: The Global Vape Shop Email List!

  Global Vape Shop Database and Vape Store Email List

  WHAT IS THE GLOBAL VAPE SHOP EMAIL LIST AND WHAT DOES IT CONTAIN

  The Global Vape Shop Email List is an Excel spreadsheet containing vape shop contact details. The spreadsheet comes with many tabs for different countries and each tab contains the vape shop contact details for that respective country.

  The Global Vape Shop Database contains vape shop names, emails, websites, telephone numbers, locations and store addresses, social media links and much more! Our database has around 15,000 vape shops but this number is approximate because the vape shop numbers fluctuate following updates.

  Learn more at https://bit.ly/2MKByUq
  1 tháng trước
 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly
  1 tháng trước
 • GLOBAL VAPE SHOP DATABASE AND VAPE STORE EMAIL LIST

  Do you run an e-liquid company or a vape wholesale or distribution business? Are you tired of hitting the wall with your marketing efforts? Would you like to start exploding your sales with a click of a button? Let us now share with you the secret sauce that has powered some of the biggest e-juice brands from around the world: The Global Vape Shop Email List!

  Global Vape Shop Database and Vape Store Email List

  WHAT IS THE GLOBAL VAPE SHOP EMAIL LIST AND WHAT DOES IT CONTAIN

  The Global Vape Shop Email List is an Excel spreadsheet containing vape shop contact details. The spreadsheet comes with many tabs for different countries and each tab contains the vape shop contact details for that respective country.

  The Global Vape Shop Database contains vape shop names, emails, websites, telephone numbers, locations and store addresses, social media links and much more! Our database has around 15,000 vape shops but this number is approximate because the vape shop numbers fluctuate following updates.

  Learn more at https://bit.ly/2MKByUq
  1 tháng trước
 • Hello

  I had visited your store last week, and I saw very nice baby clothes.
  But I have a question, today I wanted to order it, but can not find the clothes anymore in your store.
  it looks like the first picture on this site http://bit.ly/Itembabyclothes7356
  Mail me if you are going to sell it again.
  I hope soon so that I can place an order.
  I'll wait.

  greetings
  1 tháng trước
 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly
  1 tháng trước
 • GLOBAL VAPE SHOP DATABASE AND VAPE STORE EMAIL LIST

  Do you run an e-liquid company or a vape wholesale or distribution business? Are you tired of hitting the wall with your marketing efforts? Would you like to start exploding your sales with a click of a button? Let us now share with you the secret sauce that has powered some of the biggest e-juice brands from around the world: The Global Vape Shop Email List!

  Global Vape Shop Database and Vape Store Email List

  WHAT IS THE GLOBAL VAPE SHOP EMAIL LIST AND WHAT DOES IT CONTAIN

  The Global Vape Shop Email List is an Excel spreadsheet containing vape shop contact details. The spreadsheet comes with many tabs for different countries and each tab contains the vape shop contact details for that respective country.

  The Global Vape Shop Database contains vape shop names, emails, websites, telephone numbers, locations and store addresses, social media links and much more! Our database has around 15,000 vape shops but this number is approximate because the vape shop numbers fluctuate following updates.

  Learn more at https://bit.ly/2MKByUq
  1 tháng trước
 • Hi guys

  I am in the midst of starting up my very own little vape shop in Kent and wanted to reach out to you to ask you for some advice as it looks like you have a pretty successful vape business going.

  Firstly, I would like to know how to select the best e-liquid wholesaler with a very good e-liquid range. Do let me know if you sell wholesale and if so, it would be great if you could send me across your price list.

  I am planning of making my own e-liquid brand and was wondering what is the best way to promote it? I have already purchased an email list of all vape shops and companies as a whole for my newsletter marketing from https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-list

  I am also getting a vape SEO company to help me with the website creation.

  What else would you recommend I do to make my vape shop a success?

  I really appreciate your time and look forward to hearing from you.

  Kind regards

  George
  1 tháng trước
 • Hi guys

  I am writing to quickly introduce you to my cool vape SEO packages that are aimed at helping vape shops, e-liquid brands and other related sites rank on Google and Bing!

  I have been working with 30 online vape shops since 2012 when they all started very small and I have helped them all to grow to 7 figure businesses! Unlike other freelancers who churn out volume without much regard for the long-term success of their clients, I prefer to join my clients for the long haul. I currently have a bit more capacity which is why I am reaching out to see whether you would be interested in any of my packages.

  In essence, I can promote your vape site on 10,000 quality forums, build mega powerful vape blog backlinks and do a bit of guest posting, blog commenting and much more.

  It would be easier if you could view my profile at https://www.fiverr.com/mayfairvaper. Everything is there and it will save me the time from duplicating.

  If you like what you see, feel free to order and watch your site grow to the next level!

  Have a good one!

  I am going back to my Asmodus and Marina Vape e-liquid for a chillout session :)

  Regards

  Mayfair Vaper
  https://www.fiverr.com/mayfairvaper

  P.S. yup, thanks to the success of my 30 clients, I bought a house in Mayfair!
  1 tháng trước
 • Hello guys!

  I have just opened my own vape company and we are basically making our own e-juice and reselling other juices to vape shops.

  I thought that the best way to promote my vape company and get new clients would be through the vape company e-mail list from The Eliquid Boutique UK. I heard from many vape company owners that the vape company email list has helped them to take their business to the next level.

  I wanted to ask you whether you have personally used that vape company email list and whether you would recommend it?

  I just need some confirmation before I get it.

  Thanks for your time!
  1 tháng trước
 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly
  1 tháng trước
 • Hi guys

  I am in the midst of starting up my very own little vape shop in Kent and wanted to reach out to you to ask you for some advice as it looks like you have a pretty successful vape business going.

  Firstly, I would like to know how to select the best e-liquid wholesaler with a very good e-liquid range. Do let me know if you sell wholesale and if so, it would be great if you could send me across your price list.

  I am planning of making my own e-liquid brand and was wondering what is the best way to promote it? I have already purchased an email list of all vape shops and companies as a whole for my newsletter marketing from https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-list

  I am also getting a vape SEO company to help me with the website creation.

  What else would you recommend I do to make my vape shop a success?

  I really appreciate your time and look forward to hearing from you.

  Kind regards

  George
  1 tháng trước
 • GLOBAL VAPE SHOP DATABASE AND VAPE STORE EMAIL LIST

  Do you run an e-liquid company or a vape wholesale or distribution business? Are you tired of hitting the wall with your marketing efforts? Would you like to start exploding your sales with a click of a button? Let us now share with you the secret sauce that has powered some of the biggest e-juice brands from around the world: The Global Vape Shop Email List!

  Global Vape Shop Database and Vape Store Email List

  WHAT IS THE GLOBAL VAPE SHOP EMAIL LIST AND WHAT DOES IT CONTAIN

  The Global Vape Shop Email List is an Excel spreadsheet containing vape shop contact details. The spreadsheet comes with many tabs for different countries and each tab contains the vape shop contact details for that respective country.

  The Global Vape Shop Database contains vape shop names, emails, websites, telephone numbers, locations and store addresses, social media links and much more! Our database has around 15,000 vape shops but this number is approximate because the vape shop numbers fluctuate following updates.

  Learn more at https://bit.ly/2MKByUq
  1 tháng trước
 • GLOBAL VAPE SHOP DATABASE AND VAPE STORE EMAIL LIST

  Do you run an e-liquid company or a vape wholesale or distribution business? Are you tired of hitting the wall with your marketing efforts? Would you like to start exploding your sales with a click of a button? Let us now share with you the secret sauce that has powered some of the biggest e-juice brands from around the world: The Global Vape Shop Email List!

  Global Vape Shop Database and Vape Store Email List

  WHAT IS THE GLOBAL VAPE SHOP EMAIL LIST AND WHAT DOES IT CONTAIN

  The Global Vape Shop Email List is an Excel spreadsheet containing vape shop contact details. The spreadsheet comes with many tabs for different countries and each tab contains the vape shop contact details for that respective country.

  The Global Vape Shop Database contains vape shop names, emails, websites, telephone numbers, locations and store addresses, social media links and much more! Our database has around 15,000 vape shops but this number is approximate because the vape shop numbers fluctuate following updates.

  Learn more at https://bit.ly/2MKByUq
  2 tháng trước
 • GLOBAL VAPE SHOP DATABASE AND VAPE STORE EMAIL LIST
  Do you run an e-liquid company or a vape wholesale or distribution business? Are you tired of hitting the wall with your marketing efforts? Would you like to start exploding your sales with a click of a button? Let us now share with you the secret sauce that has powered some of the biggest e-juice brands from around the world: The Global Vape Shop Email List!

  Global Vape Shop Database and Vape Store Email List - https://bit.ly/2V3ZKAU

  WHAT IS THE GLOBAL VAPE SHOP EMAIL LIST AND WHAT DOES IT CONTAIN

  The Global Vape Shop Email List is an Excel spreadsheet containing vape shop contact details. The spreadsheet comes with many tabs for different countries and each tab contains the vape shop contact details for that respective country.

  The Global Vape Shop Database contains vape shop names, emails, websites, telephone numbers, locations and store addresses, social media links and much more! Our database has around 15,000 vape shops but this number is approximate because the vape shop numbers fluctuate following updates.

  Click here to learn more and purchase the database: https://bit.ly/2V3ZKAU
  2 tháng trước
 • Hello

  I am writing to let you know that the vape company e-mail list has most recently gone through an update. The entire list has been cleaned to get rid of all the abandoned and non resolving domains and inboxes. Additionally, brand-new e-mails were brought in for recently launched vape companies and vape wholesalers and ejuice distribution businesses. The entire list now has around 39,000 e-mails of basically all varieties of vape companies from around the world consisting of vape stores (online and brick-and-mortar), e-juice companies, vape wholesalers and vendors and more.

  If you have previously bought the vape business e mail list, you should have gotten the download url to your e mail address with which you have bought the vape company e-mail list.

  To read more about the vape company e mail list, feel free to click here. (or as an alternative, use this hyperlink: https://bit.ly/2zcDKeX or just google "The Eliquid Boutique vape company email list")

  This vape company list is perfect for e-mail and newsletter ad campaigns and has assisted more than 300 e-liquid brand names and vape wholesalers!
  2 tháng trước
 • Hi guys

  I am in the midst of starting up my very own little vape shop in Kent and wanted to reach out to you to ask you for some advice as it looks like you have a pretty successful vape business going.

  Firstly, I would like to know how to select the best e-liquid wholesaler with a very good e-liquid range. Do let me know if you sell wholesale and if so, it would be great if you could send me across your price list.

  I am planning of making my own e-liquid brand and was wondering what is the best way to promote it? I have already purchased an email list of all vape shops and companies as a whole for my newsletter marketing from https://theeliquidboutique.co.uk/products/vape-company-e-mail-mailing-list

  I am also getting a vape SEO company to help me with the website creation.

  What else would you recommend I do to make my vape shop a success?

  I really appreciate your time and look forward to hearing from you.

  Kind regards

  George
  2 tháng trước
 • Hey guys

  I am writing to see if you would like to build some backlinks from my network of over 5,000 vape blogs?

  As you may be aware, in 2019 SEO, domain authority now plays a very important role and determines how well a website ranks.

  The best way to build up the domain authority is via niche-related or in our case vape backlinks.

  You can learn more about my package and place an order here: https://www.fiverr.com/calivapelyfe/create-powerful-vape-blog-backlinks

  Here are a couple of examples of my vape blogs (I hope you like them!)

  http://bigskypiesejuice1738.ampedpages.com/5-Easy-Facts-About-Jam-Monster-Described-17899174
  http://voopjuiceejuice6260.tinyblogging.com/The-best-Side-of-Jam-Monster-Vape-Juice-16561880
  http://emeraldbuddhaejuice7369.thezenweb.com/Helping-The-others-Realize-The-Advantages-Of-Jam-Monster-18451629
  http://trippy-treats-ejuice4937.blog5.net/16840753/considerations-to-know-about-jam-monster
  http://marshmallow-man-e-juice3791.affiliatblogger.com/16667315/jam-monster-vape-juice-no-further-a-mystery
  http://straightouttacerealeliquid5825.fitnell.com/16703209/everything-about-jam-monster

  I look forward to working with you!

  Cheers
  https://www.fiverr.com/calivapelyfe/create-powerful-vape-blog-backlinks
  2 tháng trước
 • Hello

  I am reaching out to you to see whether you would be interested in some of my freelance vape marketing and seo services?

  I mostly specialise in backlink creation and lead generation for vape companies. I have worked with over 20 vape companies over the past year and have gotten them pretty good results.

  All of my services are very cheap as I am freelancing on a full-time basis now.

  You can view and purchase all of my services on https://www.fiverr.com/offroadvaper

  I spend most of my time on Fiverr so please write to me there :)

  Kind regards

  Offroadvaper
  2 tháng trước
 • Hello there,

  My name is George and I'd like to know if you would have some interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog georgemartjr.com ?

  We are updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  George
  2 tháng trước
 • Hello there,

  My name is George, and I was wondering if you would like to have your website ionovietnam.com promoted as a resource on my blog georgemartjr.com ?

  We are updating our broken link resources to include up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved as a do follow link.
  If you are interested in having your site included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks for your consideration,
  George
  2 tháng trước
 • Hello

  I have tried sending you a message via your website but I got an auto response saying it was not delivered for some bizarre reason, so here goes again!

  As mentioned in my previous message, I would like to contribute an article to your blog on UK and EU vape laws. I used to work for a vape shop in London some time ago and I have picked up quite some knowledge on the TPD laws. I have also talked about the vape laws in some other European countries (the ones I am knowledgeable about at least).

  I have saved the article in a word document on my G-Drive which you can access from here:

  https://drive.google.com/drive/folders/1ETR42QSnvwBUhy4kbfz6twx0pZUS1hTN?usp=sharing

  Whilst writing this article, I contacted a couple of websites to get some references to substantiate the article and back up some claims with personal anecdotes. I am sorry but I did not have the time to get any images so it would be great if you could add some that you deem appropriate.

  Just in case you want to add a bio to the article, I have cobbled together this blurb about myself.

  Tony is a vaping enthusiast who is currently vaping Blueberry Donut by Marina Vape. Tony used to work for a vape shop based in Shoreditch, London. He enjoys attending vape expos and spending quality time with his wife Melinda, three kids and two dogs in the rural settings of Kent.

  I will write up a few more articles as and when I get some downtime at work - it is crazy busy after the festive season!

  Have an awesome day!

  Regards
  Tony
  2 tháng trước
 • VPN Delivers Freedom, Protection & Fast, Uninterrupted Speeds
  Steer clear of hackers with protection from a VPN
  STOP Paying Monthly for Your VPN - Get A lifetime subscription and Never Pay Again

  http://bit.ly/2V69WsV
  2 tháng trước
 • Hi

  I wanted to order sneakers from your webshop.
  but I can not find the shoes anymore on your site.
  it looks like this on this site https://bit.ly/ModelSneaker3885
  I hope you will sell the sneakers again soon,
  mail me if you are going to sell it again, I'll wait

  Greetings
  2 tháng trước
 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly
  3 tháng trước
 • Hi guys

  Over the past year, fitness has turned my life around completely. I am now happily engaged to my fiancee Ruth and we have an amazing life. I would like to give back to the community and inspire others, especially those who suffer from depression, low self-esteem and health problems. In response to this concern, I have decided to devote over 1 month to writing a monster fitness guide for beginners which I would like to get published on your blog. I am sure that people will enjoy reading my tips and experiences.

  I have saved the guide on my Google drive:

  https://drive.google.com/drive/folders/1HrB-2zRkIFmjVKezhphPCZ_oAFsByULP?usp=sharing

  I am sorry but I did not have time to put together some images so it would be good if you could add some. I have included a blurb about myself that you can add to the post.

  Have an awesome day!

  Tony

  P.S. I really hope that you will like my guide as I have spent a hell of a lot of time in writing it :)
  3 tháng trước
 • Hi, it's Derrick!

  Pretty much everyone is using voice search with their Siri/Google/Alexa to ask for services and products now, and in 2019, it'll be EVERYONE of your potential clients. What you are missing out on.

  Right now, I can only find ionovietnam.com on text search after digging a few pages (that's BAD), businesses above are earning all the traffic and business!

  Answer all your clients' questions on your website and win their trust! Learn how simple it is here: https://goo.gl/6h8hfW

  Get your VSO voice search optimized content: https://goo.gl/tQh8J7
  Starts at $20, regular SEO content starts at $10

  Cheers,
  Derrick
  3 tháng trước
 • Hi There,

  Our company creates custom engaging animated presentation videos for businesses like yours to help increase your online exposures.

  Animated presentation videos help companies explain their products or services more efficiently to potential customers.

  Potential customers engage more when there’s a video presentation, most of us would rather watch a video that explains a product or a service than to read the content of a website to know what the offer is.

  I'm interested in creating an animated presentation video for your company to help increase your online exposure!

  Please reply back to this message and I will send you some of our animated video samples so you can see what I can do to help your business grow this year.

  Thank you,
  Steve S
  4 tháng trước
 • Hi!

  Love the weed content on your site! You know, most businesses get traffic from their blog, and we feel that you could use a little help, since you are not blogging weekly yet.

  Writing takes a lot of time and effort, and we have just the team from USA/Canada to come up with great content you need.

  You can have your new article to post on ionovietnam.com starting at $10 in as little as 5 business days!

  Check out our work and reviews from past clients here: http://bit.ly/seowriters

  Thank you for your time,

  Regards.
  Deandre
  Questions? Deandre@seowriters.ml
  You are receiving this email because the contact form at ionovietnam.com is open to the public.
  If you like to opt-out of future communications from us, please submit your request here:

  https://goo.gl/u4rPbG Unsubscribe to stop getting our emails.
  4 tháng trước
 • Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at ionovietnam.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly
  4 tháng trước
 • gTusJG uocntomembis, [url=http://urhksujsttlt.com/]urhksujsttlt[/url], [link=http://nkxhaljuoftx.com/]nkxhaljuoftx[/link], http://tteolayloszm.com/
  5 tháng trước
 • Hello!

  Love the auto content on the website! You know, websites generate organic traffic from their blog, and we feel that you could use a little help, since you are not blogging daily yet.

  Writing takes a lot of time, and we have just the team from USA/Canada to come up with great content you are looking for.

  You can have your new article to post on ionovietnam.com starting at $10 in as little as 5 business days!

  Check out our work and reviews here: http://bit.ly/seowriters

  Thanks for your time,

  Regards.
  Iva

  Questions? Send a message to our support site or check out the FAQ.
  You are receiving this email because the contact form at ionovietnam.com is open to the public.
  5 tháng trước
 • I read a lot lipanthyl 300 mg fenofibrate The China Securities Regulatory Commission (CSRC) approvedthree new RQFII investors in June, the most it has done in amonth since December 2011 when it gave the thumbs up to nineright after it launched the programme, CSRC data published lateon Tuesday showed.
  5 tháng trước
 • I'd like some euros apcalis australia Last week, U.S. officials said one of the main reasons commandos staged a risky raid to capture al-Liby was so the United States could gather intelligence from the former senior operative of the core al Qaeda organization founded by Osama bin Laden.
  5 tháng trước
 • Yes, I play the guitar cipralex lexapro hetzelfde Britain's finance ministry, aided by investment bank Rothschild, is close to concluding a review into whether RBS, 81 percent owned by taxpayers, should be made to hive off its soured assets into a separate legal entity. It is expected to make its recommendations known in early October, sources said.
  5 tháng trước
 • Your cash is being counted apcalis oral jelly nachnahme Following a meeting with JPMorgan CEO Jamie Dimon, he wrotethat physical commodity trading might be around 5 to 10 percentof total fixed income, currency and commodity trading revenue(FICC). He estimated overall commodity trading at the bank ataround 15 percent of FICC.
  5 tháng trước
 • I'd like to cancel a cheque amlodipine besylate 5 mg cost * The Internal Revenue Service plans to delay the start oftax-filing season by a week or two because of the governmentshutdown, the agency said on Tuesday. But taxpayers will stillhave to turn in their 2013 returns by April 15 as usual. ()
  5 tháng trước
 • Could I have an application form? use of lisinopril in ckd In a government shutdown, spending for functions consideredessential, related to national security or public safety, wouldcontinue along with benefit programs such as Medicare healthinsurance and Social Security retirement benefits for seniors.
  5 tháng trước
 • When can you start? fluoxetine hcl 10 mg reviews While House Republicans have tried to repeal the health care law more than 30 times, Democrats in Congress have stood by it, saying that implementation would illustrate the benefits of the new health care overhaul would be. Already, some small changes – such as greater access to contraception and allowing children to stay on their parents' health insurance until age 26 – have remained central talking points for Democrats looking to raise public opinion on the topic.
  5 tháng trước
 • Do you like it here? fluoxetine 10 mg weight loss As with Wagner, the centre of Birtwistle's interest is the orchestra, but Birtwistle is a much less singer-friendly composer and no praise for the cast can be too high. Christopher Maltman is a powerfully questing Gawain, and John Tomlinson's Green Knight is hardly less vivid than when he created the role. Laura Aikin's Morgan Le Fay, Jennifer Johnston's Lady de Hautdesert, Andrew Watts's Bishop Baldwin and Jeffrey Lloyd-Robert's wheelchair-bound Arthur are all outstanding.
  5 tháng trước
 • I've just graduated atenolol tenormin 50 mg efg Businessman Nicolas Berggruen, who rescued Karstadt frominsolvency in 2010, will retain the other 24.9 percent stake inthe units and will keep 100 percent of Karstadt's remaining 83department stores.
  5 tháng trước
 • We've got a joint account buy fluoxetine online While the recent shootings in Newtown, Conn., and Aurora, Colo., have focused attention on the risks of the mentally ill using guns to hurt others, statistics show they are far more likely to turn guns on themselves.
  5 tháng trước
 • About a year picture doxycycline 100mg tablet The American arms manufacturers that profit from conflicts subsidized by the federal government through “foreign aid” would make sure through their lobbying (bribery) of Members of Congress that never-ending conflicts will continue. $ $ $ $ …
  5 tháng trước
 • Yes, I play the guitar adcirca dosage information A good, flat pan with a heavy base is a food friend to have in the kitchen. It’s the lifesaver pan. The one we all start with. The one Mum packs in our backpack when we leave home. Hopefully with a copy of this book.
  5 tháng trước
 • Whereabouts are you from? amoxicillin cost costco "Breaking Bad", a drama about a chemistry teacher who starts dealing in drugs to support his family, is due to end its run in September. The final season of "Mad Men", a drama about a New York-based ad agency set in the 1960s, has not been announced.
  5 tháng trước
 • I'm only getting an answering machine buy amoxicillin 500mg canada ** Bankers are putting together about 700 million euros($954 million) of debt financing to back a sale of Germanmedical patch maker LTS Lohmann, banking sources told Reuters.LTS, in which Novartis owns a 43 percent stake, wasput up for sale in July and is expected to fetch more than 1billion euros.
  5 tháng trước
 • No, I'm not particularly sporty albuterol sulfate syrup uses On analyzing the direct, long term measurements of whole ecosystem carbon and water exchange they noticed that over the past two decades there has been a rise in the plants using water efficiently, especially in the temperate and boreal forests of the Northern Hemisphere.
  5 tháng trước
 • Just over two years imipramine 75 mg daily On Tuesday, the Peoples Republic of China, as it is known officially, announced new bans on spending by party officials whose near-unquestioned authority can decide the fate of developments, industries and ordinary citizens. In cracking down on lavish weddings and liquid lunches paid for with public money or private bribes, China announced that it has disciplined 2,290 officials this year in a campaign against corruption.
  5 tháng trước
 • How many are there in a book? maxalt rpd 10 The success of Abe's policies will hinge on whether Japan Inc can be convinced to hire more workers, lift salaries and invest more in their operations to move the economy towards sustainable growth and the 2 percent inflation targeted by the central bank. But the Reuters survey conducted between August 2 and August 19 shows more caution than optimism among businesses.
  5 tháng trước
 • In a meeting maxalt coupons The firm will explore "a sale, spinoff or strategicpartnership" for its physical arm, the statement said, addingthe bank remained "fully committed" to its traditional financialcommodity business, including trading derivatives and itsactivities in precious metals.
  5 tháng trước
 • I'm doing a phd in chemistry celebrex mg A special legislative panel has been meeting since itscreation in June to reach a compromise on taming Illinois' $100billion unfunded pension liability that is squeezing out fundingfor core state services such as education and health care.
  5 tháng trước
 • Enter your PIN where can i buy alli weight loss pills "We look at what the kids will be doing," says Weiner from Conservatory Prep. "We know there are going to be times they'll just be making copies or sending out mailing – that's par for the course – but there has to be a learning component."
  5 tháng trước
 • We'd like to invite you for an interview dulcolax coupons One passenger, who identified himself only as “Laurent”, told French radio: “I was in the first coach just behind the locomotive. We got a big, big shock and all held on to our seats. It lasted around 10 to 15 seconds. There were big jolts and smoke everywhere.
  5 tháng trước
 • I enjoy travelling ibuprofen 400 mg tablets patient information leaflet It would now be more difficult for Internet users to search for blogs with adult content on Tumblr. That is after the social network created subtle changes to some of its policies. SNFW and sex-themed blogs would not be found when a Tumblr user use tags to search for such contents. Not surprisingly, tags that are commonly used to search for those materials were deliberately removed.
  5 tháng trước
 • I was made redundant two months ago buy online valtrex U.S. District Judge Colleen Kollar-Kotelly was described bylawyers on Wednesday as a thorough, experienced jurist likely toweigh equally the views of the Justice Department and the twocompanies that want to create the world's biggest airline.
  5 tháng trước
 • Who would I report to? ibuprofen dosage for infants concentrate The visit was set up by Kardashian herself who had arranged for Kanye's birthday to have the two meet for a surprise lunch and have Wozniak sign one of two Apple Pro Computer mice. The other mouse had already been signed by Steve Jobs. West has said recently that he is a big admirer of the iconic Apple co-founders.
  5 tháng trước
 • A few months assurans 20mg side effects The Latitude 5000 Series devices are powered by Intel Core i7 low voltage processors, which the company said will offer better battery life with discrete graphics option and visual experience as well as solid state hybrid drive options.
  5 tháng trước
 • Do you know the address? can you buy lasix online Grand Theft Auto Online—free for those who purchased GTA 5, but not available as a standalone game—includes more than 500 missions and countless leisure activities for players to explore in a living, open world.
  5 tháng trước
 • Could you tell me my balance, please? atorvastatin calcium 10mg tablets NEW YORK, Oct 18 (Reuters) - The S&P 500 index climbed to anew high at the start of trading Friday and was on track for itsbest weekly gain in more than three months, boosted by earningsfrom big companies like Google and Morgan Stanley.
  5 tháng trước
 • We'd like to invite you for an interview trazodone prolonged qtc Gold funds suffered outflows of $1.4 billion for the tenth time in the past 15 weeks. Commodities sector funds had redemptions of $1.7 billion after notching their biggest quarterly outflow on record for the second quarter of 2013.
  5 tháng trước
 • Do you like it here? can you overdose on 200 mg of trazodone NEW ORLEANS, Oct 5 (Reuters) - A weakened Tropical StormKaren stalled off the Louisiana coast on Saturday after earlierfears that it would reach hurricane strength prompted theevacuation of some low-lying coastal areas and disrupted U.S.energy output in the Gulf of Mexico.
  5 tháng trước
 • What's the current interest rate for personal loans? buy prilosec otc online "We're in a battle now. Honestly, we both want to kill each other, but that's sport," Oracle skipper Jimmy Spithill said of rival skipper Dean Barker, the two sitting beside each other at a post-race press conference.
  5 tháng trước
 • Yes, I love it! neurontin oral capsule conventional 300mg Whether your friend or family member is newly diagnosed or in the midst of treatment, she's unlikely to be wowed by vague offers or having to do your thinking for you. She has enough on her mind; she has cancer. She may not want that tuna casserole or to hear about what treatment your Aunt Phyllis had either.
  5 tháng trước
 • I'm afraid that number's ex-directory pristiq taper So far, investigators have found 106 covert names that were used by the Met’s Special Demonstration Squad between 1968 and 2008, 42 of which are believed to have been based on the details of dead children.
  5 tháng trước
 • This is your employment contract atorvastatin generic availability date "There won't be any reversal," he said, adding that Sudanhoped like South Sudan that China would mediate. China dominatesthe oil industries in both countries, and state firm ChinaNational Petroleum Corp is most affected as it runs theoilfields in the South with Malaysia's Petronas andIndian firm ONGC Videsh. (Reporting by Andrew Green in Juba and Khalid Abdelaziz inKhartoum; Writing by Ulf Laessing; Editing by Mark Potter)
  5 tháng trước
 • Where did you go to university? enalapril maleate buy online Keurig Single Cup Home Brewing System, $103.95 on AmazonWe know this will make someone yell at us, but we're just going to say it: these things make the worst effing coffee ever. We have never tasted a single pod-cup that compared to a French press cup.
  5 tháng trước
 • Can I call you back? enalapril maleate tablets usp 5 mg Morgan later apologized, saying, "In a moment of frustration, I used inappropriate language in what I thought was an off-the-record conversation. It was wrong and I am very sorry, which is what I said tonight when I called and e-mailed Olivia to apologize."
  5 tháng trước
 • perfect design thanks is it legal to buy prozac online Julie Turner, a social worker with the Downtown Cluster of Congregations nonprofit, told The Wall Street Journal that Ms. Picciotto had willingly moved from her spot when Inauguration celebrations required that viewing stands be built in that area. But on Thursday, Ms. Turner said she was surprised to hear that the shelter was gone.
  5 tháng trước
 • Where are you from? obagi tretinoin cream 0.1 buy online Although the app is free, users can opt into a $50-a-month fund called Glow First. The idea is that a woman trying to start a family with the help of the app also pays into the fund for a period of 10 months.
  5 tháng trước
 • Lost credit card generic for coreg 25 mg Iraq's delicate ethno-sectarian balance has come under growing strain from the conflict in neighboring Syria, where mainly Sunni rebels are fighting to overthrow a leader whose Alawite sect is an offshoot of Shi'ite Islam. 
  5 tháng trước
 • Yes, I love it! differin coupon rebate Home owners are already piling into these new deals, figures show. In May, remortgaging picked up considerably, rising by 20pc on the same month in 2012 and reaching a two-year high. The numbers fell a little last month, but are expected to pick up again.
  5 tháng trước
 • I came here to study buy finasteride 5mg uk “That’s just my role right now,” said Ivory, who has only 22 carries in the first two games. “I’m not sure exactly where we’re going with it, but those are the carries that I received. And I’m fine with that. I’m just trying to win.”
  5 tháng trước
 • Enter your PIN where can you buy zithromax Police said Campbell has been in California only a short time, and it's not clear what brought him to Venice Beach on the summer weekend. Only a sketchy picture of him has emerged. He had no fixed address and no state driver's license, and police have found no evidence he was working in the state.
  5 tháng trước
 • I like it a lot erexin v opinie forum Truth is I believe half of facebook accounts (600 millions) are fake. Most people I know I have more than one account, some trollers that I know in real life have like 20 accounts, a lot of cats and dogs have accounts and internet virus.
  5 tháng trước
 • Looking for a job 40 mg of fluoxetine “After over seven weeks of hard work and intense rehab, I’ve been advised by Dr. (James) Andrews and other doctors that my shoulder injury clearly needs to be addressed surgically,” Sanchez said in a statement released by the Jets. “The injury was recovering at an encouraging rate early on, and I avoided surgery as long as I could, but ultimately I was counseled by the doctors that they simply would have to repair my shoulder.”
  5 tháng trước
 • Have you got any experience? generic zithromax z pak
  An attorney for the agricultural groups, from the U.S. Poultry & Egg Association, the National Corn Growers Association and the National Pork Producers Council to farm bureaus in 15 states from Louisiana to Wyoming, said he would ask his clients if they wanted to comment.
  5 tháng trước
 • I like watching football buy zithromax z-pak A law enforcement source told Confidenti@l: “It will likely turn out that Rennalls instigated the fight. One of Justin’s bodyguards was also injured in the confrontation, which has not been reported.”
  5 tháng trước
 • I was born in Australia but grew up in England clomid for sale no prescription uk "After 12 years on the job, they fire us in one night," Patra Hatziharalampous, a 52-year-old school guard in uniform said between sobs. "If they have any guts, they should say no to the bailout and take some of the bill's articles back."
  5 tháng trước
 • Would you like a receipt? avanafil nome commerciale Castro allegedly kept the women chained in his basement before gradually allowing them to live upstairs. When guests would visit, he allegedly bound and gagged the women in his attic and played loud music to drown out any possible noises. Despite having many relatives in the city, all professed ignorance and horror at learning of his apparent crimes.
  5 tháng trước
 • I've got a full-time job cloridrato de propranolol bula pdf “The single biggest surprise on arriving to the Senate is the defeatist attitude here,” Cruz said in a radio interview with Rush Limbaugh today.  “We don’t even talk about how to win a fight. If you had to sit through one Senate lunch, you’d be in therapy.
  5 tháng trước
 • I came here to work abilify tablets picture "We have some tired and old fashioned tat shops," he said. "They will simply have to go. We have some good quality individual shops but they are spread out. We've got to help innovative businesses."
  5 tháng trước
 • I'd like to tell you about a change of address thuoc allopurinol 300 mg To compensate, what it needs is an investment environment inwhich its deep, far-from-shore gas reserves could be developedon a larger scale, and under an integrated development solutioninvolving co-operation between several big oil companies.
  5 tháng trước
 • Some First Class stamps atarax prices us Putin has not commented on the verdict against Navalny or his release from custody. Putin's spokesman, Dmitry Peskov, said the rallies were illegal because they were held without approval from the authorities.
  5 tháng trước
 • I read a lot cheap combivent respimat Forget the flood predictions, I am particularly concerned about a term used in this article which was simply glossed over but to would have serious ramifications. Did anyone else notice the term “atmosphere cleaning” as part of the “Deep Cuts” scenario? Yikes, they say it as if it is just some simple task we’ll have to do as part of a broader program.
  5 tháng trước
 • I saw your advert in the paper orlistat 120mg reviews The case — which involves a phalanx of federal and state prosecutors, attorneys for several multinational companies, and highly complex engineering testimony — has been droning on with little fanfare since February. But its high-stakes outcome has riveted both the legal world and the environmental community.
  5 tháng trước
 • Will I be paid weekly or monthly? what is sumatriptan succinate 100 mg used for This strategy is also rooted in the realistic presumption that the plight of the Syrian children is more than a short-term emergency: their exile could last years. It has the active support of the Lebanese government, but it is an open question as to whether the world community will put up the funds.
  5 tháng trước
 • I'd like to cancel this standing order skelaxin 86 67 pink "It took me a long time to find a job," said Rhodes, who was also homeless for a time before having her son almost four years ago. "But if the government shutdown continues, I'm going to have to stay home again."
  5 tháng trước
 • What's your number? alli tablets for sale Mice were placed in a chamber where they received a mild electrical shock, causing them to form negative memories about the room. Scientists were able to pinpoint the specific neurons associated with each new memory by tracking the light protein.
  5 tháng trước
 • We'd like to offer you the job lamisil foot cream reviews Ravich said that alternative vehicles have become moreappealing to institutional investors given low interest rates,as well as the risks of investing in stocks, which became clearduring events like the 2008 financial crisis.
  5 tháng trước
 • I work here alternative to flomax herbal The resulting organ looked more like a sack of pink goo than a kidney, but when they were tested they produced urine at a rate of 23% of natural kidneys. These were then transplanted into rates.
  5 tháng trước
 • How do I get an outside line? celecoxib 200 mg price philippines EU finance ministers succeeded last night where they failed last Friday and reached agreement on how to share the costs of future bank failures, with shareholders, bondholders and depositors holding more than 100,000 euros all in the firing line in a bid to keep taxpayers off the hook.
  5 tháng trước
 • It's a bad line what is meloxicam About 60 percent of U.S. children are covered by private insurance and 30 percent by public insurance like Medicaid or the Children's Health Insurance Program (CHIP), according to the State Health Access Data Assistance Center.
  5 tháng trước
 • Who's calling? prevacid tablets babies Making poor ethnic minority pupils study the classics through "inane, youth-centric, dumbed down" methods is "viciously racist" and "positively evil", the Tory conference hears.
  5 tháng trước
 • I'll text you later can i use albuterol during pregnancy DeJesus' parents, Felix DeJesus and Nancy Ruiz, thanked the public for donations to a fund set up to help the women. In addition, Ruiz encouraged parents with missing loved ones to reach out for assistance. "Count on your neighbors," she said. "Don't be afraid to ask for the help because help is available."
  5 tháng trước
 • Until August bactrim mg dose for uti The New York-based Human Rights Watch urged the Libyan government to "conduct a prompt and thorough investigation" of al-Musmari's death, believed to be the first targeted killing of a political activist.
  5 tháng trước
 • Have you got a current driving licence? can i buy finasteride over the counter uk Both markets have risen by roughly 10 percent since thestart of 2013 but have lost ground in October after the U.S.government had to partially shut down this week due todisagreement among politicians over the country's budget.
  5 tháng trước
 • Which university are you at? split 5mg proscar “Derek would have had himself here last week,” Girardi said. “That’s the bottom line. You have to trust the people that are watching him. There’s not really a lot of (pleading) going on. It’s just he has to play in some games.... We all understand that and we have to make sure he’s ready.”
  5 tháng trước
 • Do you play any instruments? caduet coupon card  "These data capture when HIV/AIDS was approaching pandemic level. People were very afraid. The perception was that only men who had sex with men were getting infected, so no one was looking at risk factors for people who were married, widowed or separated," said professor Augustine Kposowa, sociologist from University of California, Riverside, according to a news release. 
  5 tháng trước
 • I'm not sure lasix tablets for cats Withings has designed it to pair over Bluetooth with a smart phone, and using a related app you can track everything from exercise targets to sleep patterns (yes, you wear it to bed so that an accelerometer can monitor your nocturnal, er, behavior). When used in conjunction with the app, the Pulse offers a lot of features and you don't have to be an Iron Man competitor to get the most out of it. It's inconspicuous, which I like (no one wants to look like a Borg or be quizzed every time someone notices you're wearing an odd gadget), and the rechargeable battery lasts for a couple of weeks. Its best feature is the pulse rate monitor, which other devices like the Fitbit Flex and more expensive Nike FuelBand lack.
  5 tháng trước
 • I like watching football is lasix used for high blood pressure After raising question-marks about Rooney’s fitness and form, Ferguson concluded his chapter on United’s No 10 with the hope that he would see some great performances from the striker for the club in the future. He watched him shine last night. Rooney has been playing well all season under David Moyes, responding enthusiastically to the belief shown in him by Ferguson’s successor, and to being restored to his favourite role, off a centre-forward. His 28th birthday today finds him close to the peak of his powers.
  5 tháng trước
 • Where did you go to university? generic cozaar images Tom Brady, who had been questioned for berating his rookie receivers during the woeful Jets game two Thursdays ago, saw them pick it up against the Bucs. They were far from perfect but showed signs as Aaron Dobson, targeted 10 times, had seven catches for 52 yards and Kenbrell Thompkins, thrown to seven times, averaged 13.7 yards on three catches, two for TDs.
  5 tháng trước
 • About a year cozaar losartan 50 mg Wall Street closed near break-even as investors weighedexpectations that the Fed will likely keep its bond-buyingprogram in place well into 2014, which would be good for stocks,against a less-than-stellar outlook for corporate earnings.
  5 tháng trước
 • Excellent work, Nice Design fluoxetine hcl 20 mg high Just as she did in “Kick-Ass,” Moretz again steals the show, most notably when she sheds Hit Girl for a bit in an attempt to fit in with the “it” crowd at school. It’s inspired work and if you weren’t already convinced that this girl is one of Hollywood’s most promising young stars, you won’t need much convincing after seeing her here.
  5 tháng trước
 • Can I use your phone? lisinopril 20mg tablets DiMaggio and Hannah's mother, Christina Anderson, "were in a close platonic relationship," according to the sheriff's department, and officials said DiMaggio might have had an "unusual infatuation" with Hannah Anderson.
  5 tháng trước
 • I really like swimming can you get high off of fluoxetine hydrochloride 20 mg Already uneasy about the relationship, Fredrickson said he noticed that Graham did not look at Johnson when she delivered her vows at the wedding. When he learned that his friend’s body had been found lifeless at the bottom of a steep cliff in Glacier National Park on July 12, Fredrickson’s thoughts immediately turned to foul play.
  5 tháng trước
 • I've been made redundant atenolol chlorthalidone dosage Republicans Jeff Sessions and Paul Ryan and Democrats Patty Murray and Chris Van Hollen are leading a bipartisan group of lawmakers who are trying to forge a budget agreement to fund the government for 2014.
  5 tháng trước
 • I'm a housewife sinequan for insomnia In March, the 25-year-old woman allegedly robbed Giants defensive tackle Shaun Rogers of more than $400,000 worth of jewelry, one of a string of high-end jewelry thefts she allegedly made in Florida. On Saturday in New York, however, she was finally caught.
  5 tháng trước
 • Sorry, I ran out of credit avanafil 2011 “I’m so happy to have my father’s work be part of the cultural heritage of this country,” said Cheryl Henson, one of the couple’s children and president of the Jim Henson Foundation. “When you look at these different characters, you can hear their voices. They are like living beings.”
  5 tháng trước
 • I can't hear you very well avanafil rx list "Primarily, we're focused on the area between 8.30pm and 10pm. We know at 8.30pm that was the time Mr and Mrs McCann went down to the tapas area for their dinner and we know that around at 10pm that was when Mrs McCann found that Madeleine was missing."
  5 tháng trước
 • Do you have any exams coming up? nexium cap 40mg generic Of course 73 per cent of people are in favour of benefit cuts – because the entire argument for at least the last five years has been ‘we have no money, yet we’re making payouts to scroungers’. And Labour’s response? First to have no real response and now to say they agree with public opinion.
  5 tháng trước
 • What do you want to do when you've finished? is 800 mg motrin safe during pregnancy Zhu and colleagues found the 419-million-year-old fish at Xiaoxiang Reservoir in Quijing, Yunnann, China. He said that at first it didn’t seem very interesting, covered with material from the site, but when they brought it back to the lab and cleaned it up, the fish’s “superb preservation,” armor and facial bones became evident.
  5 tháng trước
 • What sort of music do you like? duloxetine health canada The marathon is the great unknown, Radcliffe thinks. “He does have a very loping stride which isn’t always the most efficient for a marathon but he’s so strong and tough, I think he definitely has the capabilities of going sub-2hr 5 min.
  5 tháng trước
 • Is there ? tofranil e zoloft Just is just as usable basically has a laptop lap to what -- basically machine and a keyboard penalty attached with apple when you start to decide that -- I -- like a nexus -- an iPad in comparison to a traditional -- -- -- seeing things that are sort of hybrids like the Microsoft surface.
  5 tháng trước
 • Sorry, you must have the w